Nieuw programma Open VLD Lanaken 2013-2018

Beste inwoner(s),

Met deze brochure (in bijlage) presenteren wij ons programma aan de inwoners van Lanaken. De afgelopen zes jaren hebben wij Lanaken mogen besturen. Dit hebben wij als ploeg met veel inzet en passie gedaan. In onze vorige brochure hebben wij u onze realisaties gepresenteerd. Nu is het tijd om u ons nieuw programma voor te stellen.

Wij willen u niet zomaar een ‘gewoon’ programma voorstellen met een aantal doelstellingen die we willen realiseren. Na zes jaren besturen willen we meer. Daarom bestaat ons programma uit twee delen: een toekomstvisie op Lanaken 2020 én concrete actiepunten om deze visie te bereiken in de volgende legislatuur.

Op deze manier willen we Lanaken verder besturen. Onze visie is gebaseerd op een aantal inhoudelijke pijlers en met oog voor de gemeenschap. Met deze visie willen we Lanaken op het goede spoor brengen, het spoor van de toekomst. Dit zullen we enkel kunnen bereiken als we uitblijven gaan van het principe dat Lanaken een financieel gezonde gemeente hoort te zijn.

Marino Keulen
Lijsttrekker Open Vld